As Oy Seinäjoen Nallenpiilo 5

Modernia pientaloasumista Karhuvuoressa

 

8 erillispientaloa omalla pihalla. Valitse omasi!

Nallenpiilo 5 – alustava asemakuva

Asemakuva Nallenpiilo 5

Nallenpiilo 5 – julkisivut

TALOYHTIÖN HUOLETTOMUUS JA OMAKOTITALOASUMISEN EDUT

Nallenpiilo 5 muodostuu kahdeksasta erillispientalosta. Talot sijoittuvat tontille puolipyöreään muotoon, jossa jokainen koti saa oman pihan oleskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Nallenpiilon talot ovat kaksikerroksisia. Selkeä muotokieli ja viimeistellyt yksityiskohdat ulkopinnoissa tekevät taloista tyylikkäitä kokonaisuuksia. Talon pohjaratkaisuissa on valmiita vaihtoehtoja, joista voi valita juuri oikeanlaisen kokonaisuuden vastaamaan omia käyttötarpeita. Jokainen talo on myös muokattavissa lisähinnasta.

Pohjaratkaisun ja varustetason lisäksi myös sisustus on muokattavissa omien mieltymysten mukaan. Sisustussuunnittelijan avustuksella ostaja pääsee valitsemaan kotiinsa pintamateriaalit valmiista vaihtoehdoista ja halutessaan muokkaamaan sisustuksestaan juuri sellaisen, josta on aina unelmoinut.

1. Valitse sinulle sopiva pohjaratkaisu

KOLME VALMISTA VAIHTOEHTOA SEKÄ ALA- ETTÄ YLÄKERRASTA

POHJARATKAISUT

Valmiit pohjaratkaisut on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin sopiviksi. Pohjat sopivat niin pariskunnan, kuin perheenkin käyttöön. Rakennusvalmiuden ansiosta voit tulevaisuudessa tarpeen mukaan täydentää asuinneliöitäsi lisämakuuhuoneilla. Voit esimerkiksi nyt valita yläkerran pohjan yhdellä makuuhuoneella ja rakentaa myöhemmin perheen kasvaessa yhden tai kaksi makuuhuonetta yläkertaan lisää.

Vaihtoehtoisia pohjaratkaisuja on kolme, sekä ala- että yläkerrasta. Yläkerran pohjat 2 ja 3 ovat lisähintaisia. Kaikki pohjaratkaisut sisältävät 10m2 erillisen kylmän varastotilan.

 

Hinnasto:

3h, k, kph, s, khh 87,5m2, 235 900 €
4h, k, kph, s, khh 107,5m2, 249 800 €
5h, k, kph, s, khh 119,5m2, 260 600 €

Lisähinnasta:

Autokatospaikka 5 000,00 €
Kylmä varasto lämpimäksi 3 000,00 €
Alaterassin lasitus 3 700,00 €
Kattoterassi 6 000,00 €
Ilmalämpöpumppu 2 000,00 €
Pistokepaikka 1 000,00 €

ALAKERTA POHJA 1

 

Tässä pohjaratkaisussa keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa keittiön avautuessa olohuoneeseen. Tila saa osakseen runsaasti luonnonvaloa isojen ikkunoiden ansiosta. Keittiö on tilava ja se sisältää paljon säilytystilaa. Alakertaan sijoittuvat myös makuuhuone runsaalla vaatesäilytystilalla, sekä kylpyhuone ja sauna.

 

61,5m2 + yläkerta valintasi mukaan: pohja 1, 2 tai 3

ALAKERTA POHJA 2

Alakerran pohjaratkaisu 2:ssa keittiö ja ruokailutila erottuvat toisistaan saarekkeella. Ruokailutilaan mahtuu sijoitettavaksi ruokaryhmä usealle ruokailijalle. Mikäli haluaa kodinhoitohuoneen sijoittuvan alakertaan, on tämä pohjaratkaisu oikea valinta, sillä tässä pohjassa kodinhoitohuone on eteisen vieressä. Alakerrassa myös kylpyhuone ja sauna.

61,5m2 + yläkerta valintasi mukaan: pohja 1, 2 tai 3

ALAKERTA POHJA 3

Alakerran pohja 3 on suunniteltu avoimeksi tilaksi, jossa vietetään aikaa yhdessä perheen ja vieraiden kanssa. Keittiö on iso, ja sinne mahtuu sijoitettavaksi aamupalapöytä. Ruokailutilassa on runsaasti tilaa isollekin ruokailuryhmälle. Alakerrassa on myös sauna ja pesuhuone.

61,5m2 + yläkerta valintasi mukaan: pohja 1, 2 tai 3

YLÄKERTA POHJA 1

Yläkerta pohja 1 sisältää yhden tilavan makuuhuoneen, jossa on runsaasti säilytystilaa. Kodinhoitohuone ja wc-tila sijoittuvat yläkertaan. Tämä pohjaratkaisu antaa alakerran olohuoneelle ja keittiölle runsaasti valoa ja avoimuutta. Tähän pohjaratkaisuun on mahdollisuus tarpeen tullen rakentaa lisää makuuhuoneita rakennusvalmiuden ansiosta. Mikäli kodinhoitohuone sijoitetaan alakertaan, yläkerran pohjaratkaisussa vapautuu tila esimerkiksi vaatehuoneelle.

26m2

YLÄKERTA POHJA 2

Yläkerran pohjaratkaisu 2 sisältää kodinhoitohuoneen ja wc-tilan, sekä kaksi makuuhuonetta runsaalla säilytystilalla varustettuna. Makuuhuoneet ovat valoisia isojen, lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Mikäli kodinhoitohuone sijoitetaan alakertaan, yläkerran pohjaratkaisussa vapautuu tila esimerkiksi vaatehuoneelle.

46m2

YLÄKERTA POHJA 3

Yläkerran pohjaratkaisu 3 on suunniteltu erityisesti perheen käyttöön. Tässä pohjassa yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta. Yläkerrassa on myös kodinhoitohuone ja wc-tila. Mikäli kodinhoitohuone sijoitetaan alakertaan, yläkerran pohjaratkaisussa vapautuu tila esimerkiksi vaatehuoneelle.

58m2

2. Valitse sinua miellyttävät pintamateriaalit

SISUSTA KOTISI YHDESSÄ SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KANSSA

PINTAMATERIAALIT

Talojen sisustus on selkeä ja kodikas. Eteisen lattialaatoissa on vaihtoehtosävyjä, joista voi valita itselleen mieluisan. Lattiamateriaaliksi on valittu vinyylilankku, joka kestää kulutusta ja on miellyttävän tuntuinen käytössä. Lattiamateriaalin sävyt on suunniteltu sopimaan eteisen laatan kanssa yhteen. Valikoimasta voi valita itselleen mieluisan yhdistelmän.

Talojen sisustuksessa käytetään vaaleita, raikkaita sävyjä, joita pehmittämään on tuotu lämmintä puunsävyä eri materiaaleissa.

Lattialaatta, koko 30x60cm – Valkoinen

Lattialaatta, koko 30x60cm – Harmaa

Lattialaatta, koko 30x60cm – Antrasiitti

Vinyyli, 5mm – Vaalea tammi

Vinyyli, 5mm – Harmaa

Vinyyli, 5mm – Tumma tammi

Pesuhuoneen materiaalivalintoihin on haettu inspiraatiota rauhallisesta kylpylätunnelmasta. Seinälaatta on iso, ja sen kiiltävä pinta heijastaa kauniisti valoa. Kattopaneelina pesuhuoneessa on tervaleppä, joka jatkuu upeasti saunan katossa ja seinissä. Lauteet ovat niin ikään tervaleppää. Sauna sekä pesuhuone ovat avointa tilaa lasiseinän ansiosta, joka avaa näkymän saunasta pesuhuoneen puolelle.

Seinälaatta, koko 30x60cm – Valkoinen

Seinälaatta, koko 30x60cm – Harmaa

Lattialaatta, koko 10x10cm – Harmaa

Lattialaatta, koko 10x10cm – Antrasiitti

Yläkerran wc-tilan materiaalit mukailevat kodin kylpyhuoneen värimaailmaa ja tunnelmaa. Kalusteen taustalla on kiiltäväpintainen laatta, jossa on upea aaltopinta. Aaltopinta heijastaa kauniisti valoa ja luo kalusteelle ja peilille näyttävän taustan.

Seinälaatta, koko 25x40cm – Valkoinen

Seinälaatta, koko 25x40cm – Harmaa

Seinälaatta, koko 25x40cm – Antrasiitti

KALUSTEET

Kalusteiden pinnoissa vaaleat sävyt saavat ryhtiä mustasta väristä. Eteisen kaapistossa ovena on peililiukuovi, joka tuo tilavuutta eteiseen sivusuunnassa aukeavien ovien ansiosta. Makuuhuoneiden kaapistot ovat raikkaan valkoiset, ja kätkevät taakseen runsaasti säilytystilaa.

Keittiön värimaailmassa on yhdistetty raikkaan valkoisen kanssa lämmintä puunsävyä. Lämmin sävy antaa keittiölle näyttävyyttä ja lämpöä. Musta taso antaa ryhdikkään ilmeen keittiölle ja luo kontrastia vaaleiden värien rinnalla. Keittiössä käytetty lämmin puunsävy toistuu myös wc-tilan, kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen kalusteissa.

3. Nauti uudesta kodistasi, joka on juuri sinun näköisesi

TERVETULOA KOTIIN!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

nallenpiilo@prmoy.fi

Nallenpiilo 5