REFERENSSIMME

Referenssisivumme antavat kattavan kuvan siitä, millaisia projekteja olemme toteuttaneet ja millaisia asiakkaita olemme palvelleet. Olemme jakaneet referenssimme eri kategorioihin, jotta asiakkaamme voivat helposti löytää juuri heitä kiinnostavat projektit. Kategorioihin kuuluvat sairaalarakentaminen, julkisrakentamisen kohteet ja toimitilamuutokset, tuotantolaitokset, kulttuurihistorialliset kohteet sekä uudiskohteet. Työtilauksia toteutamme vuositasolla noin 300 kappaletta.

SAIRAALARAKENTAMINEN

Olemme toteuttaneet erilaisia projekteja ja työkohteita Seinäjoen sairaalalla vuodesta 1992 alkaen. Sairaala onkin yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme, joten työskentely tässä ympäristössä on meille tuttua.

Sairaalarakentamisessa keskiössä on tilaajan toimintojen keskellä toimiminen ja niiden häiriöttömyyden takaaminen, pölynhallinta sekä turvallisuus. Esimerkiksi leikkaussalin toiminnan ei välttämättä tarvitse katketa remonttitöiden vuoksi, vaan parhaimmillaan tarvittavat korjaus- ja rakennustyöt pystytään suorittamaan toiminnan ollessa käynnissä. Tämä vaatii tarkkaa suunnittelua ja jouhevaa yhteistyötä asiakkaan ja työn toteuttajien välillä.

Julkisrakentamisen kohteet ja toimitilamuutokset

Olemme toteuttaneet projekteja julkisrakentamisen kohteissa, kuten päiväkodeissa, oppilaitoksissa, erilaisissa virastotaloissa sekä palvelutaloissa. 

Olemme myös toteuttaneet lukuisia toimitilamuutoksia, joissa olemme kyenneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Projektit ovat koskeneet niin sisä- kuin ulkotilojenkin korjaus- ja parannustöitä.

TUOTANTOLAITOKSET

Teollisuus- ja tuotantolaitoksissa on erityisen tärkeää pystyä vastaamaan tuotannon vaatimuksiin, kuten korkeaan hygieniavaatimukseen ja turvallisuuteen. 

Lisäksi teollisuus- ja tuontantolaitoksissa työskennellessä täytyy pystyä joustavasti mukautumaan asiakkaan aikatauluihin, kun esimerkiksi tehtaan tuotantolinjat on pystyttävä pitämään käynnissä remontti-ja huoltotöistä huolimatta.

KULTTUURIHISTORIALLISET KOHTEET

Olemme saaneet kunnian työskennellä monissa kulttuurihistoriallisissa kohteissa, joissa on vaadittu erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. 

Remontoidessa vanhoja kohteita, ei koskaan voi olla täysin varma mitä haasteita työneteneminen tuo tullessaan ja siksi onkin tärkeää, että käytettävissä on ammattitaitoinen tiimi, joka pystyy joustavasti ja luovasti toteuttamaan työn kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti rakennusten alkuperäistä arkkitehtuuria ja henkeä kunnioittaen.

UUDISKOHTEET

Itse suunnittelemiimme ja toteuttamiimme uudiskohteisiin on kuulunut vuosien saatossa rivi-, pari- ja erillistalokohteita sekä hallikiinteistö. Asuinrakennuksille yhteistä on ollut se, että asukkaat ovat saaneet valita asuntoonsa mieluisat pintamateriaalit sisustussuunnittelijamme kanssa. 

Erillistalokohteissamme erityistä on ollut se, että pintamateriaalien lisäksi asunnon ostaja on voinut valita itselleen sopivan pohjaratkaisun valmiista vaihtoehdoista asunnon ostovaiheessa. Tämä on antanut ostajalle joustavuutta valita taloonsa juuri itselleen ja perheelleen sopivat neliöt ja tilaratkaisut lisävarusteita unohtamatta.
LaskutustiedotTietosuojaselosteEvästekäytäntö
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram